15.11.11

Sé lo que estás pensando

Primera e intrigant novel·la de John Verdon

John Verdon



John Verdon ha treballat a nombroses agències publicitàries, com director creatiu, de Manhattan fins que, en jubilar-se, es va traslladar a viure al nord de l’estat, com el protagonista de la seva novel·la.
Sé lo que estas pensando es la seva primera novel·la.
A revista de letras trobareu una interessant entrevista amb l'autor realitzada per José A. Muñoz


Sé lo que estás pensando



Un home rep una carta que li urgeix a pensar en un número, qualsevol. Quan obre el petit sobre que acompanya el text, seguint les instruccions que apareixen a la pròpia carta, s’adona de que el número allà escrit es exactament aquell que ell havia pensat.
David Gurney, un policia que després de 25 anys de servei s’ha retirat al nord de l’estat de Nova York amb la seva dona, es veurà involucrat al cas quan un conegut, el mateix que ha rebut la carta, li demana ajut per trobar al seu autor amb urgència.
Però, el que en principi semblava poc mes que un xantatge, es converteix en un cas d’assassinat que, a mes a mes, guarda relació amb altres succeïts al passat.
Gurney haurà de resoldre el misteri de com aquest criminal sembla capaç de llegir la ment de les seves víctimes en primer lloc, per poder arribar a establir el patró que li permeti atrapar-ho.

0 comentarios: